The Bux


Anti Ţigani!



Problema ţiganilor a devenit una serioasă,cel puţin în România,ne-am săturat să fim discriminaţi în majoritatea ţărilor din cauza acestor...paraziţi.Merg în ţări precum Spania,Italia,Franţa,Germania etc cerşesc ,dau în cap şi ne fac ţara noastră,România de ruşine,din cauza lor prin ţările prin care au "bântuit", românii nu îşi mai pot găsi un loc de muncă şi cei care au unul şi-l pierd.Dacă mergeau doar în ţările din sudul Europei "nu era o problemă",fugeam noi în ţările nordice dar şi mai grav e că ei au ajuns deja în ţări precum Suedia,Norvegia,Danemarca,Finlanda,Irlanda şi Islanda,deci în toată Europa ne-au făcut ţara de râs şi au ajuns românii să fie discriminaţi din cauza lor.Am văzut nu demult acest video,deci,nu am cuvinte.
Privirea umilă, palma întinsă şi tonul rugător, sunt elementele definitorii ale "salutului românesc", concept inventat de umoristul Jonatahan Lambert şi prezentat sâmbătă seara la postul public francez de televiziune France2, informează hotnews.ro.
¤În cadrul emisiunii "On n'est pas couche", Lambert a făcut un joc de cuvinte între "salutul roman" şi "salutul românesc". Invitat la emisiunea lui Laurent Ruquier, umoristul i-a spus realizatorului că îi va aduce "salutul suprem", ca mulţumire pentru că-l invitase în emisiune. "Presupun că este vorba despre salutul roman", a venit replica lui Ruquier. Umoristul a propus însă "salutul românesc", pe care l-a exacutat în mijlocul scenei: "S'il vous plait, Messierurs, Mesdames!", a rostit  umoristul cu mâna întinsă, folosind propoziţia pe care cerşetorii din Hexagon o folosesc pentru a-i îndupleca pe cetăţenii francezi.
Moderatorul a completat gluma, spunând că "O sa ne trezim cu Ambasada Romaniei pe cap".
Imaginile pot fi urmărite aici, începând cu minutul 1h56'.
Se pare că nu este prima oară când în emisiunile lui Laurent Ruquier se fac glume xenofobe la adresa românilor. În emisiunile sale de la televziune sau de la radio se face adesea asocierea români-handicapaţi-cerşetori.
Postul de radio Europe 1, unde jurnalistul moderează o emisiune, a fost amendat de către autoritatea franţuzească care reglementează conţinul media, pentru că într-o ediţie din toamna anului 2009 a emisiunii "On va s'gener", unul dintre invitaţi i-a numit pe polonezi "antisemiţi". Autorităţile poloneze au depus plângere, iar Laurent Ruquier a trebuit să-şi ceară în mod public scuze.
Legea franţuzească a audiovizualului interzice "defăimarea unei persoane sau a unui grup de persoane din cauza originii, a apartenenţei la o etnie, o naţie, o rasă sau o religie", chiar dacă este vorba despre o emisiune umoristică.¤
Vizionaţi filmuleţul
 Câteva imagini cu aceste fiinţe.


 Sunt săraci

Se plâng că sunt discriminaţi 
 Sunt de partea legii



Uitaţi ce a păţit un fost bodyguard al fotbalistului Kaka
a fost tăiat cu săbiile de ţigani.
¤ ¤ -aparţine Realitate Tv

15 comentarii:

Anonim spunea...

haideti sa facem o revolutie sa iesim toti romanii in strada si sa nimicim aceste fiinte nenorocite. in caz contrar ne vor nimici ei pe noi in cativa ani!!! RROMII NU SUNT ROMANI

Anonim spunea...

le nimicesc eu cate un glont in dinti de fiecare. si sunt TIGANI , nu romi

Anonim spunea...

ID lokomasiero, doar persoane serioase, MOARTE CIORILOR, vreau sa incepem ceva contra jegurile care ne fac de ras prin toata europa.

Anonim spunea...

ROMANIA ESTE A POPORULUI ROMAN NU ATIGANILOR SAU A UNGURILOR......PLECATI SI LASATI ROMANIA IN PACE........PRESEDINTI SAU PRIM MINISTRI FACETI IN P..A MEA CEVA DACA VA PASA NU MAI JUDECATI RATAT,NU MAI DATI TARA PE NIMIC CA SA VA BUCURATI DE MOMENT,ASA CA TIGANI,MANCAM ASTAZI TOT SI MAINE VEDEM:FURAM,CERSIM,INSELAM...........MOARTE LA TIGANI SI UNGURI.........DISPARETI VIERMI NETOTI SI PARAZITI INFECTIOSI.

Anonim spunea...

Focsani_Vrancea("PROVINCIE EUROPEANA") de joi 21.08.14 pana sambata 23.08.14 pe str. Crangului nr. 4’ paranghelie evident cu manele de se auzeau pana in centrul orasului la o "cumetrie rromeasca". La venirea politiei in sfarsit dupa mai multe sesizari, s-a lasat cu imbratisari intre unul din politisti si cumetri, galagia a incetat doar pana cand au plecat politistii si a reanceput si mai tare. La apelarea numarului 112 ni s-a reprosat ca nu este o urgenta ca au si "oamenii'' un eveniment fericit( poate , dar la peste 70 de indivizi de la aceasta adresa, evenimentele fericite sunt prea dese, in ultimii ani au sporit puradeiii ca la iepuri si mai sunt inca 3-4 pe cale sa vina curand si iar ''evenimentele fericite'). Tot politistii sunt ofensati ca "de ce suna doar 2 familii sa ceara ajutor". Pai d-lor politisti suna doar cei care mai au inca curaj, caci toti vecinii au fost deja calcati de "cazurile sociale" cum ii numeste primarul si nu mai indraznesc nici sa iasa din casa de frica. In sfarsit galagia a incetat doar dupa un alt apel care a adus jandarmii si care au calmat tiganimea ofensata ca nu ne poate distruge linistea desi ei isi duc veacul pe banii nostri si traiesc cu ajutoare din buzunarele noastre. Tin sa multumesc ofiterului de jandarmi care ne-a adus liniste in acest week end si scuze pentru comentariul prea lung...
Si totusi.. atata vreme cat sunt tolerati ba chiar ocrotiti de institutiile care ar trebui sa ne asigure linistea, nu vor inceta. Ei sunt convinsi ca au doar drepturi si s-ar parea ca asa este. Cei de mai sus nu au muncit niciodata dar au permanent pe strada cateva masini, cu numere straine evident si pe care periodic la mai ascund pe strazi laturalnice fapt stiut si de politistii locali dar...
au cai si carute( in mijlocul orasului Focsani) pe care le leaga de tevile da gaze si care au cedat din acest motiv,
au motoare de taiat lemne, pe care le pornesc zi si noapte,
la Craciun taie in mijlocul strazii zeci de porci pe care ii vand in piata, in conditiile in care nu au avut pana in urma cu o saptamana nici apa curenta si canalizare. Va imaginati cum arata strada datorita mizeriei facuta de circa 70 de indivizi care sunt la aceasta adresa,
.. As putea continua dar sunt convins ca toti cei care au ghinionul sa locuiasca in astfel de ‘zone de conflict” stiu ce vreau sa spun si anume ca fara implicarea institutiilor direct raspunzatoare nu putem avea liniste, civilizatie, sanatate..
Ma gandesc la Politie – circulatia masinilor este dificila datorita blocarii permante a strazii; Directia de sanatate publica, Directia de mediu, Directia sanitar veterinara, Directia pentru protectia consumatorului etc., apropo de animalele taiate in strada fara o igiena minima si oferind un “spectacol” de ev mediu, dejectii si restul de ponoase determinate de lipsa apei curente si a canalizarii. Cred ca si Directia de drumuri si CUP Salubritate ar avea ce vedea pentru ca dupa ani de zile fara apa curenta, au gaurit singuri strada si s-au racordat probabil ilegal deoarece lucrarea a ramas netrminata.
Tot ceea ce fac este cu acordul tacit al PRIMARIEI care ii iarta periodic de amenzile primite pentru tulburarea linistii, pentru proxenetism ( au o ceata intreaga de fete cu aceasta profesie) pentru racordarea ilegala la utilitati si neplata consumurilor etc. si continua sa le atribuie ajutoare si sa-i intretina pe banii nostri ai tuturor. DE CE??

Anonim spunea...

tatal meu de70 ani si fratele meu de 46 ani au fost batuti de tigani in fata casei lor le-u dat cu sticle-n cap si i-au calcat in picioare.tatal meu se afla si acum in Spital .Politia zice ca nu poate face nimic pentru ca nu au probe...poze ,filmuri,martori...asta se intimpla in TIMISOARA primul oras liber al Romaniei.Ne omoara tiganii in casele noastre.FACETI CEVA CA MIINE POATE SA URMEZE PARINTII VOSTRI ORI BUNICII;ASTORA NU LE PASA CA E UN BATRIN ORI UN COPIL ;IL CALCA IN PICIOARE!!!

Anonim spunea...

nu merita sa moara dar numerita nici sa traiasca !

Anonim spunea...

http://www.petitieonline.com/inlocuirea_denumirii_de_rrom_cu_tiganstop_discriminarii_romanilor

Nesemnificativ spunea...

Sa schimbam numele tiganilor, sa nu le mai spunem "Romi" pentru a nu mai fi onfundati cu Romanii. Semnati petitia asta va rog daca sunteti de acord https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-stop-calling-gypsies-roma-or-romani-stop-the-confusion?recruiter=29501120&utm_source=petitions_show_components_action_panel_wrapper&utm_medium=copylink

Anonim spunea...

Da, da, romane, te destepti...
Sau ai de gand sa mai astepti?
...
Nu crezi ca este prea tarziu?
Maine te cat din nou sa imi spui tu de ce acuma viu!
*
http://oamenicasobolani.wordpress.com/

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

jamezzzbn@yahoo.com
Am planuri gigante in aceasta privinta. Nu ezita sa trimiti e-mail.

Unknown spunea...

tiganii sunt o rasa de maimute care stiu sa vorbeasca si sa numere banii,... in rest nu au nimic de-a face cu rasa umana

Anonim spunea...

In SFARSIT cineva e realist si zice corect : TIGANI !
Si legat de initiativa - sa iesim si sa ii omoram - ar fi misto dar ...tot la puscarie ajungem ...eventual sa creeam un "work"- camp unde sa ii kill mai in secret . Altfel ar trb unul din noi sa aj sa candideze pt sa conduca tara , ca sa nu mai aibe probleme legat de omoratul jegurilor in public !

Anonim spunea...

Romania deschidetiva ochii. Cei mai mari inamici sunt tiganii. Treziți-vă si despărțit tiganii de rasa pur romana

Trimiteți un comentariu

Pastrati un limbaj civilizat!